• Join our newsletter
  • Free shipping over €71.19, regular price €7.03

T-shirt with print

Letar du efter riktigt snygga och rockiga T-shirts med tryck så har du kommit helt rätt. Här har vi samlat ihop alla våra T-shirts med tryck från olika märken.

Vi har även fler T-shirts med motiv i form av roliga tryck, TV/FILM-tryck och bandtryck under andra kategorier. Här visas endast en liten del av alla T-shirts med tryck som vi har under dessa kategorier. Länkar till dessa sidor hittar du längst ner på denna sida.

Show filters

Per page:
Page 1 of 18
Page 1 of 18

T-shirt med tryck - historia

T-shirten är ett basplagg som först tog fram som en undertröja. T-shirtens ursprung är inte helt fastställd med det mest sannolika är att T-shirten togs fram av amerikanska armén efter första världskriget. Amerikanska soldater såg de europeiska soldaterna i sina "underskjortor" under de varma dagarna. De själva bar ullkläder och såg hur mycket bättre de europeiska "underskjortorna" var när det kom till att vara svala och bekväma.

De tyckte genast om de T-formade skjortorna och de fick namnet "T-shirts". Detta var alltså under 1920-talet.

Mellan 1930-1940 så växte användandet av T-shirts och soldaterna började använda T-shirts på sin lediga tid. T-shirten blev ett mer och mer accepterat plagg i USA och bolag som Fruit Of The Loom, Hanes och Sears Roebuck drog igång sin första tillverkning av T-shirts.

Under 50-talet så fick T-shirten sitt stora genomslag som vardagsplagg och en stor orsak till detta sägs vara att Jams Dean syntes på omslag och i filmer enbart iförd T-shirt på överkroppen. Under 50-talet så började även fler och fler företag ta in T-shirts som souvenier där men tryckte T-shirts med slogans.

T-shirts med tryck började alltså bli vanligare och vanligare först under 50-talet.

Våra T-shirts med tryck.

Vi har sålt T-shirts med tryck sedan 2003 och har ett riktigt brett sortiment med alltifrån roliga texter, TV/Film-tryck och framförallt rockiga T-shirts med snygga motiv från olika märken.

Categories

Shop

Information